Najlepšie vône do auta nemajú miesto na spätnom zrkadle

Komfort v podobe voňavého prostredia si dnes môže dovoliť každý. Voňavý domov je známkou šikovnej hospodárky, príjemne voňajúce auto zase šoféra, ktorému záleží na aute a spolujazdcoch.

Vonným papierovým stromčekom, ktoré vodiči tak radi zavesovali na spätné zrkadlo, už takmer odzvonilo.Nahradzujú ich novinky, s nimi neporušíte žiaden predpis. Naviac vám neprekážajú vo výhľade na vozovku. Tie najlepšie vône do auta dnes neobsahujú žiadnu tekutinu, olej ani gel. Tiež nemusíte vo vnútry auta striekať voňavku, než doňho všetci nastúpia.Všetko vynahradí kvalitný vonný plast, ktorý je úplne ekologický.

Z Ameriky až do vašeho auta

Príkladom vôňe, ktorú stačí umiestniť kamkoľvek do interiéru vozu, je Otto Fresh od FrePro. Do nasích končín sa dostala z Ameriky, od lídra medzi producentami osviežovačov vzduchu FreshProducts. Ide o malé plastové autíčka rôzných farieb a vôní. Zpracované boli unikátnou technológiou, ktorá sa postarala o to, že aróma ucítite najmenej 30 dní. Už po pár dňoch začnete Otto Fresh považovať za najlepšiu vôňu do auta. Je totiž unikátna v tom, že obmedzuje únavu šoférov, dodáva im energiu a povzbudzuje pri riadení. Behom dlhých služobných ciest či niekoľko hodinovom riadení, keď idete na dovolenku do zahraničia, vás nenechá zažmúriť oko.

Mäta, uhorka, alebo svieží vánok?

Vôňa v podobe autíčka Otto Fresh si môžete zakúpiť v rovnakej farbe, akú má interiér vašeho automobilu. Voliť ale môžete podľa vône, ktorá je prírodná, prirodzená a veľmi příjemná. Páči sa vám osviežujúca vôňa uhorky s melónom, alebo napríklad mäta , ktorá je vyhlásená bojom proti únave? Na výber máte aj z kvetinovej vône či vône sviežeho vánku. Umiestnite bezpečnú a kvalitnú vôňu od FrePro pod sedačku alebo na zadné okienko.

Najlepšia vôňa do auto nie je len jedna

Zo sortimentu FrePro sa do auta výborne hodí tiež viac účelová vonná záveska Hang Tag. Pekne vyzerá a dlho vonia. Jeden kus dokonca môžete rozdeliť na niekoľko častí – a takýto kúsok vám prevonia auto úplne dokonale. Zostávajúce dielliky si uchovajte na ďalšie použitie alebo ich využite doma či v kancelárii.Tento transparentný design sa totiž hodí takmer kdekoľvek.

Můj e-shop webdesign 2bcreative.cz
Doprava zadarmo nad 59 EUR vč. DPH
Doručenie od 3.63 EUR s DPH
Shoptet.skVytvoril Shoptet