Luxusná vôňa do auta, ktorú môžete schovať aj pod sedadlo

Ste vášnivým šoférom a vo svojom plechovom miláčikovi trávite radu hodín týždne, určite sa v ňom chcete cítiť príjemne. Pokiaľ vyrážate na služobnú cestu po Slovensku či do zahraničia, zaručene oceníte pomocníka, ktorý vás udrží v bdelom stave a sviežeho čo najdlhšie. Závozník môže v tomto prípade občas zlyhať. Behom náročnej jazdy totiž možno zaspí skôr než vy. Preto sa k závozníkovy vyplatí zaobstarať ešte nejakú tu luxusnú vôňu do auta, ktorá vám zpríjemní jazdu a nenechá vás klimbať, ani keď budete musieť sedieť za volantom celú noc.

Aroma skutočne dokáže oddialiť únavu

Myslíte si, že vôňa nemôže mať vpliv na vašu energiu? Ste na omyle. Luxusné vône do auta Otto Fresh americkej značky FrePro sú k tomuto účelu jako stvorené. Každá vôňa firmy FreshProducts prechádza při výrobe unikátnou patentovanou technológiou, vďaka ktorej je aróma v aute cítiť minimálne mesiac.Špeciálne vône Otto Fresh majú naviac bonus pre šoférov – zbystrujú jim myseľ, obmedzujú únavu a osviežujú vzduch.

Luxusné vône do auta mnohých tvarov a vôní

Vyberať môžete hneď z niekoľkých farieb a tvarov. Chcete plastový zelený osobák s vôňou uhorky a melónu? Alebo snaď červený truck, ktorý je príjemne cítiť po osviežujúcej mäte? Povzbudiť vás môže tiež modré autíčko s vôňou sviežeho vánku či žlté auto s květinovým aromatom.

Je len na vás, či sa rozhodnete pre farebné zladenie s exteriérom či interiérom vašeho vozu, alebo dáte prednosť svojej obľúbenej vôni a na farbu a tvar už nebudete brať ohľad. Tak či tak je vhodné autíčko z vonného plastu umiestniť pod sedadlo. Alebo na zadné okno, kde tiež nijak nenaruší design interiéru. Výrobca totiž myslel na to, že na spätnom zrkadle nemá podľa predpisov nič visieť – ani voňavý stromček na šnúrke. A preto navrhol práve typ vône, ktorá nebude vodičovi prekážať vo výhľade.

S vôňou Otto Fresh ušetríte peniaze

Luxusné vône do auta nemusí stáť majlant a povzbudzujúca Otto Fresh je toho dôkazom. Nie je potřebné siahať hlboko do vrecka ani do peňaženky. Za málo peňazí, vôňa Otto Fresh prinesie „veľa muziky“. Vydrží vám dva krát dlhšie než iné automobilové osviežovače, obsahuje totiž až desať krát viac vonných látok. Veľkou výhodou je naviac fakt, že vôňa neobsahuje žiadne olejíčky, kvapalinu či gel. Svoje auto ničím takým neznečistíte, vonný plast je najvýhodnejšou variantou.

Vonné autíčka sú netradičným a veľmi obľúbeným darčekom pre mužov, ktorý si potrpí na kvalitné vybavenie svojho auta.

Můj e-shop webdesign 2bcreative.cz
Doprava zadarmo nad 59 EUR vč. DPH
Doručenie od 3.63 EUR s DPH
Shoptet.skVytvoril Shoptet