Objavte najlepšie vône do bytu, ktoré si rozumejú s přírodou

Stále viac ľudí sa snaží žiť ekologicky. Keď si chcú doma zapáliť vonnú sviečku, hľadajú v obchodoch ekologickejšiu verziu. Skúste to tiež! Sice vynaložíte nejakú tu vlastnú energiu do hľadania tej najlepšej vône do bytu, ale vo finále môžete byť spokojný. Nájdete si to, čo najlepšie vyhovuje vám a zároveň aj prírode. Pozrime sa na niekoľko tipv, ako si prevoňať domácnosť ekologickou cestou.

Nakrájajte ovocie na topenie, nie do pusy

Citrón, pomaranč, mandarinka, ale aj jablčné krížalky. Presne také ovocie sa hodí nie len na doplnenie vitamínov , ale aj na prevoňanie domova. Stačí ho nakrájať na silnejšie plátky a položiť buď priamo na topenie, alebo na špeciálnu podložku so sieťkou, ktorá slúži na sušenie ovocia. Vôňu ucítite pár dní.

Vyberajte kvalitné esenciálne oleje

Chcete vyskúšať esenciálny olejíček do aromalampy alebo difuzéru? V tomto prípade rozhodne doporučujeme opýtať sa na zloženie. Na trhu je rada lacných chemických variant, ktoré nie len že nevoňajú prirodzene, ale ešte do vzduchu vypúšťajú viac toxických látok než tých prírodných. Pokiaľ zoženiete kvalitnú vonnú esenciu, zmiešajte ju s trochou vody a nechajte stáť na parapete nad topením alebo ju použite do aromalampičky. Tu ale pozor akú sviečku používate v aromalampe. Aj tá môže mať nelichotivé zloženie.

Káva a korenie patrí medzi veľmi obľúbené vône

Zrnká kávy, celá škorica, vanilkový lusk. Môžete sa pohrať s deťmi alebo si urobiť chvíľku pre seba, a z týchto surovín vytvoriť v nádobke elegantnú designovú prírodnú vôňu. Kľudne pridajte aj bylinky v podobe sušených levaduľových kvetov, mäty či harmančeka.

Najlepšia vôňa do bytu môže byť aj plastová

Pokiaľ ste doteraz žili v presvedčení, že plast vždycky škodí prírode, pomôžeme vám túto mýlnú predstvu vyvrátiť . Na slovenskom trhu sa už objavili priestorové osviežovače vzduchu FrePro, ktorých výroba podlieha prísnym kontrolám. Najlepšie vône do bytu z ekologického plastu dokážu voňať aj mesiac v kuse. A ešte vkusnejšie vyzerajú. Napríkld vonná elipsa Remind Air Curve je vyrábaná v rôznych farbách a vôňach. Doma ju prichytíte na ktorékoľvek miesto pomocou držiaku s obojstrannou lepiacou páskou. Celý byt dokáže tiež prevoňať elektronický osviežovač vzduchu Easy Fresh 2.0. Nemusíte ho plniť žiadnou tekutinou ani gelom. Stačia baterky a vonný kryt podľa vašeho priania. Prístroj si sám reguluje šírenie aromatu do priestoru, je preto dokonale nastavený. Až bude vôňa slabnúť, sám si povie o výmenu tým, že na vás zasvieti kontrolkou. No nie je to jednoduché?

Můj e-shop webdesign 2bcreative.cz
Doprava zadarmo nad 59 EUR vč. DPH
Doručenie od 3.63 EUR s DPH
Shoptet.skVytvoril Shoptet