Ako prevoňať byt bez námahy? Vsaďte na elektrický osviežovač vzduchu

Poznáte to: po jarnom a vianočnom upratovaní panuje vo vašom domove pohoda, ktorú navodí příjemná vôňa čistoty a sviežosti. Uplynie maxiálne týždeň a ste zase tam, kde ste boli, zvlášť pokiaľ máte malé deti a ešte nejaké to zvieratko k nim. Aby ste zachovali voňavú domácnosť, je třeba príjemné aróma v byte udržať. Dokonale vám v tom môže pomôcť osviežovač vzduchu. A pokiaľ chcete mať reguláciu vône bez starosí, zaobstarajte si hneď elektrický osviežovač vzduchu.

Prečo práve elektický osviežovač vzduchu

Tento typ vonného prístroja má radu výhod. Jednou z nich je, ako sme zmienili vyššie, úplné pohodlie a bezstarostnosť. Naprogramovaný elektricky osviežovač vzduchu Easy Fresh 2.0 od FrePro sa sám stará o správnu intenzitu vône v miestnosti. Prvý týždeň sa vrtuľka v ňom vôbec netočí, pretože vonný kryt vonia sám o sebe. Druhý týždeň sa sem tam pretočí, tretí týždeň o niečo častejšie a štvrtý týždeň už sa točí nepretržite, aby sa vôňa vychádzajúca z vonného klobúčiku stále šírila do okolia. Táto mašinka je tak šikovná, že zasvieti na červeno, pokiaľ je potřeba sa postarať o vonný kryt. Inak pracuje sama. Vy môžete pohodlne odpočívať alebo sa venovať iným činnostiam. Osviežovač totiž nemusíte využívať len doma, ale aj v zamestnaní.

Ktorú vôňu zvoliť

Čo člověk, to iný nos a iná obľúbená vôňa. Našťastie máte na výber z mnohých prírodných vôní, ktoré spríjemnia chvíľku pohody, ale dokážu vás aj nabudiť, keď sa nutne potrebujete sústrediť. Například levanduľa je známa tým, že pomáha pri relaxácii, skvele odbúrava stres a dokáže si poradiť tiež s bolesťou hlavy.

Pokiaľ túžite po tom, aby priestory voňali čistotou a sviežosťou, jako kde ste práve vytreli a vyprali záclony, stavte na vôňu bavlníkového kvetu. Tú pravú vianočnú atmosféru dokážete ľahko vykúzliť arómou jablka so škoricou. Je tak úžasná, že dostanete chuť na babičkyn jablkový závin. Radšej si ho rovno upečte. Kiwi s grepfruitom povzbudí vaše zmysly a navodí vaše mozgové bunky, aby sa sústredili na akúkoľvek činnost.

Vonný plast prírode neuškodí

Máte radi prírodu ako mi a snažíte saj u chrániť? Potom vás možno poteší, že všetky osviežovače vzduchu od FreProekologicky priaznivé a spĺňajú prísne kritériá certifikátu „Purchase of Sustainable Cleaning Products and Materials“. Ekologický osviežovač vzduchu Easy Fresh 2.0 je zase nositeľom ochrannej známky LEED, ktorá dokazuje jeho neškodnosť. Stačí zaobstrať len jeden prístroj, do kterého budete postupne dokupovať výhradne vonné kryty, ktoré vám budú robiť príjemnú spoločnosť po celý mesiac. Tak šup do vyberania tej pravej vône – a dajte nám na Facebook vedieť například to, aké pocity vo vás jednotlivé vône vyvolávajú.

Můj e-shop webdesign 2bcreative.cz
Doprava zadarmo nad 59 EUR vč. DPH
Doručenie od 3.63 EUR s DPH
Shoptet.skVytvoril Shoptet